Patio Conversion - Portishead

Project Scope

The customer wanted to move an existing shed away from the back of the house and to extend the patio area to incorporate a seating area that they could enjoy during the summer months.

They also wanted to improve the look of the front of the property with a theme running from front to back.

Our Solution

We worked with the customer to improve their initial design concept and to offer our experience in creating attractive and functional outdoor spaces.

First of all we moved the shed and extended the raised seating area with a brick retaining wall and Indian Sandstone paving slabs.

At the front of the house we removed the existing turf, and replaced it with a raised patio area with steps, using the same Indian Sandstone we used for the back of the property.

What The Customer Said

The customer is now able to enjoy the front and back of the house in the summer evenings with a low maintenance patio area suitable for sitting with friends and outside dining.

VALUE FOR MONEY - WARRANTY - FREE QUOTES - 07851680478 enquiries@rghomes.co.uk